OVERWIN JE BEPERKENDE OVERTUIGINGEN EN BEREIK JE DOELEN

Ontgrendel je potentieel en overwin je obstakels.

Kom naar deze bijzondere avond waarin je alles leert over NLP en daadwerkelijk aan de slag gaat met jezelf.

Leuker leven kun je leren.

JA, HIER WIL IK BIJ ZIJN

Herken je het dat je het moeilijk vindt om vol zelfvertrouwen achter je keuzes te staan? Die innerlijke criticus lijkt altijd aanwezig te zijn, waardoor negatieve gedachten opborrelen en je persoonlijke groei wordt tegengehouden.

Je bent je namelijk bewust van je unieke kwaliteiten, maar je voelt dat je ze nog niet volledig benut en je wilt graag leren hoe dat te doen. Soms heb je het gevoel verdwaald te zijn en worstel je met het identificeren van je levensdoelen en ambities.

De uitdagingen en obstakels die het leven op je pad brengt, lijken soms overweldigend en je vraagt je af hoe je effectiever met ze kunt omgaan. En dan is er die constante druk, de strakke deadlines en de eisen om altijd topprestaties te leveren.

Of misschien vind je het wel een uitdaging om op een effectieve en positieve manier te communiceren en diepgaande verbindingen te leggen met anderen...

Hoe fijn zou het zijn als...


Je fantastische relaties hebt, zowel privé als zakelijk. Je bent namelijk in staat bent om effectief te communiceren, waarbij je je gedachten helder kunt overbrengen, goed kunt luisteren naar anderen en krachtig overkomt.

Ook heb je meer zelfvertrouwen en een dieper zelfbewustzijn ontwikkelt. Stress is iets wat je goed kunt beheersen en je bent veerkrachtig, zelfs in tijden van uitdaging.

Het stellen van effectieve doelen en daadwerkelijk het bereiken ervan, zowel in je persoonlijke als professionele leven, is iets wat vanzelf lijkt te gaan. Je weet namelijk waar je naartoe wil in het leven én hoe je dit kunt bereiken.

Je bent namelijk in staat om met jouw doen, denken en voelen om te gaan op een manier die voor jouw werkt, in plaats van je tegenhoudt.

NLP: Jouw gids voor effectieve communicatie en persoonlijke groei

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Stel je NLP voor als een handleiding voor je brein. Met verschillende technieken leer je om beter te communiceren, zowel met jezelf als met anderen. Deze technieken vergroten je persoonlijke effectiviteit en geven je praktische handvatten om je eigen gedrag en dat van anderen beter te begrijpen. Zo kun je dat gedrag veranderen als je dat wilt.


NLP biedt praktische tools om de gewenste veranderingen in je leven te bereiken. Het is een methode die zich richt op communicatie en persoonlijke groei, waarbij je bewust wordt van onbewuste processen.

Kom naar een van onze NLP Informatieavonden en ervaar zelf de verandering!


Onze NLP Informatieavond is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met Neuro Linguïstisch Programmeren.

Tijdens deze avonden leer je niet alleen over NLP, maar krijg je ook de kans om het zelf te ervaren en te begrijpen hoe het jou kan helpen.

Je ontdekt hoe NLP een handleiding kan zijn voor je brein, waarmee je de innerlijke criticus tot rust kunt brengen, beperkende overtuigingen kunt overwinnen en positieve veranderingen in je leven kunt aanbrengen.

Schrijf je nu in en ontdek hoe NLP je kan helpen jouw volledige potentieel te benutten.

INSCHRIJVEN

ONZE ACCREDITATIES

TIJDENS DEZE AVOND LEER JE

Beperkende Overtuigingen Overwinnen

Leer hoe je beperkende overtuigingen kunt identificeren en transformeren, zodat ze je niet langer tegenhouden.

Effectieve Communicatie

Ontdek technieken om je communicatie-vaardigheden te verbeteren, misverstanden te verminderen en sterker over te komen.


Hoe NLP jouw leven kan veranderen

Leer praktische stress-managementtechnieken die je meteen kunt toepassen om meer innerlijke rust te ervaren.

Concrete tips en handvatten

Aan het einde van de avond ga je naar huis met concrete tips en handvatten voor een meer ontspannen, leuker en zinvoller leven.

DEELNEMERS OVER DEZE AVOND

JIM JERSEY

JI M JERSEY

Deze avond was een echte eye-opener voor mij. Ik had geen idee dat NLP zo'n krachtige tool is voor persoonlijke groei. De trainers waren geweldig en de hands-on ervaring met NLP-technieken heeft me echt geholpen om beperkende overtuigingen te doorbreken. Ik kan niet wachten om meer te leren en mijn leven te transformeren!


Dorien Kranenburg


Ik ben zo blij dat ik de NLP Informatieavond heb bijgewoond. De interactieve sessies hebben me geholpen om mijn communicatievaardigheden te verbeteren, zowel op het werk als thuis. Ik heb al enkele van de technieken toegepast en zie al positieve veranderingen in mijn leven. Ik kijk uit naar de volgende stap in mijn NLP-reis!


Erik van Dam


JIM JERSEY

JIM JER SEY

Schrijf je nu in voor de informatieavond

Je kunt je voor een van onze informatieavonden inschrijven door je gegevens in onderstaand formulier in te vullen. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar per locatie, omdat we zoveel mogelijk waarde en ervaring willen bieden aan onze deelnemers. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Locatie: Online en verschillende locaties door Nederland

Kosten: GRATIS

De meest gestelde vragen

OVER ONS

Hallo, wij zijn Marcel en Vincent, de oprichters van het opleidingsinstituut voor Neuro-Linguïstisch Programmeren.


Onze reis met NLP begon vele jaren geleden, toen we voor het eerst in aanraking kwamen met de ongelooflijke mogelijkheden die NLP biedt voor persoonlijke groei en transformatie. Wat ons direct fascineerde, was hoe NLP praktische tools en technieken biedt om positieve veranderingen in het leven van mensen te bewerkstelligen.


We hebben zelf ervaren hoe NLP ons heeft geholpen om effectiever te communiceren, ons zelfvertrouwen te vergroten en beter om te gaan met stress en uitdagingen. Het heeft ons in staat gesteld onze doelen te bereiken en diepgaandere relaties te creëren, zowel in ons persoonlijke als professionele leven.


Vanuit deze persoonlijke ervaring en overtuiging hebben we UNLP opgericht. Ons doel is om de kracht van NLP met anderen te delen en hen te helpen hun volledige potentieel te benutten. We geloven oprecht dat NLP voor iedereen toegankelijk is en levensveranderend kan zijn.


We kijken er enorm naar uit om je te ontmoeten tijdens een van onze NLP Informatieavonden. Het is onze passie om jou te begeleiden op jouw reis naar persoonlijke groei en succes. Samen kunnen we de kracht van NLP verkennen en ontdekken hoe het jouw leven kan transformeren.
Tot binnenkort!


Marcel en Vincent
Oprichters, UNLP