KOM LOS VAN OUDE PATRONEN EN ONTDEK EEN LEVEN VOL MOGELIJKHEDEN

Ontdek alles over Familieopstellingen en systemisch werk tijdens een gratis informatieavond bij jou in de buurt! 

JA, HIER WIL IK BIJ ZIJN

Ken je het gevoel dat je ergens mee zit en je dit gevoel maar niet kwijtraakt?

Een gevoel van onrust, onzekerheid of twijfel. Zonder dat je weet waardoor dit komt of hoe je het op kunt lossen.

Misschien geven situaties je onnodig stress of angst, vind je het lastig om betekenisvolle relaties aan te gaan of verlang je naar meer zelfliefde en zelfzorg.

Het zou kunnen zijn dat er iets in jouw (familie)systeem verstoord is en een grotere invloed op jouw huidige situatie heeft dan dat je in eerste instantie denkt. 

Hoe fijn zou het zijn als...


Je nieuwe mogelijkheden en oplossingen ziet in het leven

- zodat je liefde en geluk toe kunt laten

Je meer rust en harmonie ervaart

- zodat jij de relaties met de mensen om je heen nóg beter kunt maken.

Je lichter en vrijer kunt leven

- zodat je helemaal voor jouw dromen en doelen kunt gaan.

De kracht van Familieopstellingen

Familieopstellingen is een manier van denken en doen die helpt bij het identificeren en doorbreken van diepgewortelde patronen. Deze methode maakt gebruik van representanten om de dynamiek binnen de familie weer te geven. Dit biedt inzicht in hoe gebeurtenissen en emoties uit het verleden nog steeds invloed hebben op ons heden.

Het doel is om onverwerkte emoties en verstrikkingen te herkennen en te transformeren, zodat je met meer vrijheid een rijk leven kunt leven. Familieopstellingen creëren de ruimte voor persoonlijke groei en heling.

Kom naar een van onze Familieopstellingen Informatieavonden en ervaar het zelf!


Onze Familieopstellingen informatieavond is een perfecte manier om kennis te maken met de bijzondere wereld van systemisch werk.

Naast kennis en informatie, ga je ook zelf ervaren wat systemisch werk kan doen en voel je wat dit voor jou kan betekenen.

Hoe zet je Familieopstellingen bijvoorbeeld in voor jouw eigen persoonlijke groei of hoe help je anderen hier mee?

Schrijf je nu in en leer hoe Familieopstellingen voor meer rust en vrijheid in jouw leven kan gaan zorgen.

INSCHRIJVEN

ONZE ACCREDITATIES

TIJDENS DEZE AVOND KRIJG JE INZICHT IN

Hoe je onbewuste patronen zichtbaar kunt maken

Maak onbewuste patronen zichtbaar, zodat je meer
vrijheid en rust kunt ervaren in het leven

De kracht van systemisch werk

Zodat je aan den lijve ervaart wat de methode Familieopstellingen in jouw leven zou kunnen betekenen


Hoe je dit in kunt zetten zodat het jouw leven kan veranderen

Zodat je betere beslissingen kunt nemen en problemen bij de kern aan kunt pakken.

Concrete tips en handvatten

Aan het einde weet je hoe je een meer ontspannen, leuker en zinvoller leven kunt leven.

DEELNEMERS OVER DEZE AVOND

JIM JERSEY

JI M JERSEY

Ik heb zeker nieuwe inzichten gekregen, bijvoorbeeld een bepaalde mildheid naar mezelf toe. Je familie kies je niet, maar je hebt er wel een plek in. Het zijn hele prettige en ervaren trainers die zowel empathisch als inhoudelijk een prettige training verzorgen.


Ary Huizer


Het is heel bijzonder! Het is heel waardevol en bijzonder wat er gebeurt in jezelf en in de groep. Je merkt het verschil op de dag zelf, maar ook in de weken erna. Als je je van dingen bewust bent, gaat het meer opvallen. En dus kun je dingen anders doen. Als je nieuwsgierig bent, probeer het gewoon! Het komt niet voor niets op je pad.


Eveline


JIM JERSEY

JIM JER SEY

Schrijf je nu in voor de informatieavond

Je kunt je voor een van onze informatieavonden inschrijven door je gegevens in onderstaand formulier in te vullen. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar per locatie, omdat we zoveel mogelijk waarde en ervaring willen bieden aan onze deelnemers. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Locatie: verschillende locaties door Nederland, en online

Kosten: GRATIS

De meest gestelde vragen

OVER ONS

Hallo, wij zijn Marcel en Vincent, de oprichters van het opleidingsinstituut UNLP, waar wij onder andere de opleiding Familieopstellingen geven.


Onze reis met Familieopstellingen begon vele jaren geleden, toen we voor het eerst in aanraking kwamen met de ongelooflijke mogelijkheden die Familieoptelllingen biedt om onbewuste patronen zichtbaar maakt. Wat ons direct fascineerde, was hoe Familieopstellingen tot de kern komt om positieve veranderingen in het leven van mensen te bewerkstelligen.


We hebben zelf ervaren hoe Familieopstellingen ons heeft geholpen om diepere relaties aan te gaan, om te gaan met onzekerheid en beter om te gaan met stress of uitdagingen. Het heeft ons in staat gesteld meer rust en voldoening te ervaren, zowel in ons persoonlijke als professionele leven.


Vanuit deze persoonlijke ervaring en overtuiging hebben we UNLP opgericht. Ons doel is om de kracht van Familieopstellingen met anderen te delen en hen te helpen hun volledige potentieel te benutten. We geloven oprecht dat Familieopstellingen voor iedereen toegankelijk is en levensveranderend kan zijn.


We kijken er enorm naar uit om je te ontmoeten tijdens een van onze Familieopstellingen Informatieavonden. Het is onze passie om jou te begeleiden op jouw reis naar persoonlijke groei en succes. Samen kunnen we de kracht van Familieopstellingen verkennen en ontdekken hoe het jouw leven kan transformeren.


Tot binnenkort!


Marcel en Vincent
Oprichters, UNLP